OVER
 
Ballon-Specialist.nl behoort tot Cadeau-Specialist.nl en is onderdeel van Fleurtiek B.V.

Fleurtiek is sinds 1988 actief met de verkoop van bloemen en bijpassende geschenken, zoals fruitmanden, champagnes, bonbons en ballonnen. Ballon-Specialist.nl is, samen met verschillende andere websites, ondergebracht onder de overkoepelende naam Cadeau-Specialist. Na enkele jaren ervaring en deskundigheid op te doen, zijn we sinds kort actief met de specialistsites en we zijn nog steeds groeiende. De verschillende websites van Cadeau-Specialist.nl bieden een ruim assortiment aan cadeauproducten, die u overal kunt laten bezorgen.

Wij zijn erin gespecialiseerd om het juiste product, op het juiste moment en bij de juiste persoon te bezorgen. Hiervoor hebben wij onze eigen bezorgers en werken wij samen met gespecialiseerde bezorgdiensten. Onze bezorgdienst weet perfect om te gaan met de kwetsbaarheid van onze cadeauproducten.

Wij geloven in kennis en specialisme. Sinds onze oprichting hebben wij maar één doel voor ogen: tevreden klanten. Er is geen beter reclamemiddel dan een tevreden klant en alleen deze komt bij ons terug. Wij zetten ons dan ook iedere dag voor de volle 100% in om onze klanten tevreden te stellen. Onze klantenservice staat 6 dagen per week voor u klaar om uw vragen en opmerkingen te beantwoorden en twijfel dan ook niet om contact met ons op te nemen.

Telefoon: +31 (0)88 - 655 44 01
E-mail: klantenservice@ballon-specialist.nl

Adresgegevens:
Frankfurtstraat 25-27
1175 RH Lijnden (Airport Business Park)
KVK Amsterdam 33206397
BTW NL 8027.62.918

 Het team van Ballon-Specialist.nl, Cadeau-Specialist.nl, Fleurtiek B.V.